Alat Penguji Gas Bluetooth

Tahukah anda kewujudan alat penguji gas bluetooth yang boleh di selaraskan dengan aplikasi adroid. Aplikasi ini akan membantu supaya anda tidak bekerja keseorangan di tempat merbahaya. Dalam keadaan generasi Gen-Y sekarang, aplikasi ini sangat membantu di dalam hal ehwal pekerjaan yang sangat mencabar dan di sukai oleh generasi ini.

Pengesan gas jenama MSA ditakrifkan oleh ketahanan, dikuasakan oleh teknologi XCell® sensor dan terbukti menjadi platform pengesan gas yang dipercayai dan efektif di seluruh dunia. Lebih dari 100 tahun, MSA telah dipercayai untuk membekalkan peralatan keselamatan yang boleh dipercayai. Anda pasti yakin bahawa pengesan gas tanpa wayar (wireless) MSA dengan penyelesaian yang fleksibel untuk memenuhi keperluan pengesanan gas, keselamatan dan pengurusan program di tempat kerja anda yang unik lagi menarik.

Altair 5x Bluetooth Color

Penyambungan Bluetooth bersepadu MSA ini membolehkan menyelesaikan dan menghapuskan keperluan untuk pelaburan yang tinggi untuk infrastruktur tanpa wayar (wireless). MSA boleh membantu dan menyelesaikan masalah mengikut keperluan anda, dari alat pemberitahuan dan penyelesaian data penuh untuk integrasi pengesanan gas dan sangat berbaloi untuk di laburkan demi keselamatan dan pekerjaan di kawasan tempat kerja anda. Berasaskan platform Android dan penyambungan Bluetooth adalah asas bagi penyelesaian ini. Di samping itu juga, MSA bekerjasama dengan syarikat lain di dalam industri yang berkenaan bagi menjayakan aplikasi android ini di tempat-tempat kerja yang merbahaya.

MSA Android Aps

Keselamatan • Kesedaran • Keputusan Segera

Sekarang pengesan gas MSA boleh menjadikan apa sahaja peranti Android bagi tujuan keselamatan dan ianya sangat berbaloi untuk digunakan. Hanya muat turun MSA ALTAIR di google play store secara percuma untuk mengaktifkan sambungan Bluetooth ini. Secara langsung anda akan dapat mengakses data secara langsung, penyimpanan rekod automatik, dan pengesanan gas secara log.

  • Amaran pemberitahuan penggera gas, bumb test & calibration overdue dan penggera sekiranya anda pengsan
  • Amaran Pemberitahuan melalui SMS di dalam kumpulan
  • Mengkonfigurasi instumen dari jauh
  • Melihat sijil penetukuran (calibration)

 

Solusi Fleksibel untuk Pekerja yang Bijak

Penyelesaian sepenuhnya penggera pengesan gas dan data yang boleh di integrasikan dengan sedia ada adalah salah satu penyelesaian di bilik kawalan yang kini menjadi kenyataan. Kerja dengan dengan teknologi dan secara bersistem menjadi keselamatan di tempat kerja semakin baik dan menghasilkan produktiviti yang lebih tinggi dan kecekapan aliran kerja yang lebih besar untuk:

  • Pengesan gas dan penggera man-down
  • Tugasan di lakukan secara automatik dan pengumpulan data
  • Lokasi dan pemetaan tempat kerja
  • Pemantauan jauh dengan penggera audio.
  • Keperluan mengikut kesesuaian anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *